utorak, 12. veljače 2013.

Kinseyevi pedofili

Na web-stranici zdravstveniodgoj.com pronašao sam zanimljiv tekst sa filmom koji je vezan za toliko spominjani zdravstveni odgoj. Prenosim u potpunosti cijeli post:

Film Timothy Tatea koji je trebao biti prikazan u Cynestaru, ali je zbog iznenadnih "tehničkih problema" projekcija otkazana, možete pogledati sada i to preveden na hrvatski.

Film razotkriva svu strašnu pozadinu pedofilskog iživljavanja Kinseya i njegovih suradnika nad djecom svih dobnih skupina, uključujući i novorođenčad... Podsjećamo kako se predsjednik stručnog povjerenstva Jovanovićevog Zdravstvenog odgoja, Aleksandar Štulhofer, školovao na Kinseyevom institutu i da je njegov pridruženi član. Kinseyeve ideje o djeci kao seksualnim bićima provlače se kroz cijeli 4. modula Jovanovićevog zdravstvenog odgoja, o čemu smo pisali više puta, npr. ovdje i ovdje.

Svakako pogledajte ovaj film u trajanju od 51 minute, dijelite ga i omogućite da ga pogleda što više osoba kako bi se upoznali o temeljima Jovanovićevog ZO. Mi se i dalje zalažemo za mogućnost izbora spolnog odgoja, ali programu koji je osmislio Štulhofer, a podržavaju ga Jovanović i Filipović, ne smije biti izloženo niti jedno dijete!

  

Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi