petak, 12. travnja 2013.

Jebene su te nove naočale, stvarno jebene!

politika i google naočale

Većina portala koji prate tehnološki napredak objavili su informacije o google glass. Jedan od naslova je bio 

"Google Glass nepoželjan na javnim mjestima. Idealan gadget za pedofile?"

Ujedno pročitao sam jedan vic gdje je jedan vješti prodavač uspio na poznatoj bosanskoj Arizona pijaci prodati uvaženom gospodinu Muji naočale kroz koje možeš vidjeti ljude bez odjeće. Probao naočale gospodin Mujo i gle čuda rade sto na sat. Vidi on tako i mlado i staro ko od majke rođeno. Dođe on tako kući  a kod kuće njegova žena, a tko bi drugo nego Fata i njegov najbolji prijatelj, a tko bi drugo nego Haso, sjede goli na kauču. Skine on naočale kada oni opet goli. Stavi naočele oni goli, skine naočale oni goli. Onako bijesan baci Mujo naočale promrljajući, Jebeš ovo kinesko smeće pokvrari se vrlo brzo

Gle, pa nisam se toga prije sjetio. Pa, naš neoliberalni ateistički nastrojeni ministar galamdžija po imenu Željko Jovanović, poznati partijski vojnik, koji bi se trebao brinuti o prosvjeti i sportu dobio je na poklon google glass pa ih zaboravio skinuti. Gleda on vjerojatno kao i gore spomenuti gospodin Mujo i pokušava svima nama objasniti da vidi perfektan utopistički i duginim bojama ovaj svijet. Priča on , dere se, viče, vrišti, prijeti, a u tome mu pomaže uveliko i premijerova supruga Sanja koja je odavno sanjala svijet u duginim bojama. Njih dvoje se udružilo objasniti ovom napaćenom narodu da kroz takve naočale mogu vidjeti životne ljepote svakakvih veličina i obrijane i obrasle i prostrane i uske, ma da ti pamet stane. A prosti narod, ko guske u magli bleji i nevidi, a tko nevidi nemože uživati. 

Nekako je i sam premijer zbunjen ovim, probo je i on naočale, ali izgleda da mu se nesviđa to što njegova Sanjica vidi mlade pastuhe onako gole i rasne. Pokušao mu Željko objasniti da obrati pažnju na svoje potrebe a ne na Sanjine. Pokušao je ali neide, pa onako neurozan i bahato nepristojan zbriše sa saborske sjednice da provjeri imali Sanjica dugine naočale ili ne.

Jebene su te nove naočale, stvarno jebene!




Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi