ponedjeljak, 5. rujna 2011.

Stipe Mesić i njegov prijatelj Gadafi






Često u izjavama Stjepana Mesića moglo se spoznati da je veliki prjatelj Gadafija. Zapitao sam se -kako to. Jedan predsjednik, (još je tada bio na čelu ) jedne male državice koja želi pošto-poto ukrcati se na Europski vlak, podržava jednog od najvećih diktatora. Gle, čuda svjetskog, uslijed napada udruženih svjetskih sila u pokušaju svrgavanja dokazanog ubice diktatora isti taj sada već bivši predsjednik izjavljuje da se telefonski čuo s gadafijem. Ljudi su se sprijateljili.

Samo nije jasno što je podloga tome prijateljstvu. Gadafi ne ide nikome na kavicu ili još manje na čašicu razgovora. Očito je podmazo malog bradatog gospodina da nešto uradi za njega. To je jedini logičan odgovor.



Još jedna vrlo zanimljiva informacija danas (02.09.2011.) izlazi na svjetlo dana a to je da je gospodin diktator uveliko financirao predsjedničku kampanju malog bradatog vicmahera.
Gospodin Mesić energično negira takvo nešto. Kaže sve je transparentno i sve ima u financijskim knjigama.
Naravno da sve ima ali u knjigama u državi Libiji, dok u knjigama države Hrvatske ipak stoje drugačiji podaci. Pa, nararvno tko bi toliko bio lud da napiše eto Gadafi dao koji milijunčić, da nam Stipe potplati narod da mu vjeruje, a da isti taj Stipe bude njegov jatak.
Malo će špijunirati svjetsku politku pa će poslati kojeg od svojih potrčkala dolje južnije da objasni diktatorskoj nakazi što se dešava.


Jadan smo mi narod s još jadnijim Bivšim predsjednikom.








Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi