ponedjeljak, 26. ožujka 2012.

Opačić najavila promjenu obiteljskog zakona




Dana 26.03.2012. godine objavljeno je na portalu 24sata kako gospođa Opačić najavljuje promjenu obiteljskog zakona naročito u sferi razvoda. Pronašao sam jedan zanimljiv komentar kojeg je na isti tekst napisao jedan čitatelj koji se predstavlja kao "bioux".

Komentar slijedi:

Zbog ovoga je doveden Milanović (kojeg je, podsjećanja radi, Index proglasio pobjednikom izbora mjesec dana prije njihovog održavanja). Plan 21 = UN Agenda 21. Globalni interesi (tj. interesi krupnog kapitala) na lokalnoj razini. U čemu je problem? U tome što se zarad rješavanja očitih svijetskih teškoća daju povećane ovlasti upravo onima koji su te teškoće izazvali. S jedne strane krupni kapital u utrci za profitom masovno zagađuje Zemlju (primjerice Meksički zaljev), a s druge financira i diktira politiku UN-a i NVO-a, koji donose programe za zaštitu siromašnih, gladnih i navodno ekološki ugroženih, istovremeno povjeravajući skrb nad njihovim, u pravilu nemalim, prirodnim bogatstvima (kao što su voda, obradiva zemlja, nafta, plin i sl.) istom tom krupnom kapitalu.


Ovdje se postavlja pitanje, je li se krupni kapital i u jednom trenutku povijesti odlikovao širim društvenim interesima ili je bio vođen isključivo vlastitim profitom. Ipak, jedna od najnevjerojatnijih gadosti pod kišobranom lažnog UN-ovog duđebrižnoštva je otvoreno zagovaranje smanjenja broja svijetskog stanovništva, naravno, pod izgovorom tzv. ekološke održivosti. O kakvoj se beskrupuloznosti ovdje radi govori i činjenica kako su od 1972-1993. godine djelatnici UN-a sprovodili masovnu kampanju cijepljenja protiv tetanusa žena Afrike, Azije i Latinske Amerike u dobi od 15-49 godina (!!!) de facto vršeći njihovu sterilizaciju, sve dok filipinska vlada nije zaprijetila tužbom.


Globalni socijalni program o kojem govori gospođa Opačić je dio UN-ove Agende 21 kojim lokalni političari prebacuju nacionalne i lokalne nadležnosti i prirodna bogatstva u nadnacionalne ruke. Pitanje za ministricu, zašto smatra da će strani kapital bolje štititi komad zemlje od pojedinca koji na njemu živi? I drugo pitanje, jesu ovakve stvari bile preduvjet za prijem Hrvatske u EU?


To je to, u sakom slučaju i ova Vlada kao i one prethodne učestalo ljube guzu Zapadu. To i ptice na garni već odavno znaju.





Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi