utorak, 25. rujna 2012.

Jebe lud zbunjenog

 
 
Tako bi nekako mogli u tri riječi dočarati sve političke izjave naše Vlade. Čačić izjavi da će biti otpuštanja u državnom sektoru, pa onda sutra dan doda još ulja na vatru i izjavi kako je to sasvim normalno u poslovnom svijetu. Onda treći dan stavi malo melema na već frišku moralnu opekotinu i dopuni svoju izjavi da će tih 20 tisuća otpisanih u prijevremenu mirovinu.
 
E, tu je lopticu prebacio na ministarstvo financija gdje ljetna suša još traje, gdje su svi financijski bunari odavno presušili. Glavni financijski bunardžija vrati istu tu poticu onako iz voleja nazad s izjavom, ma koja mirovina, nema love za mirovine, pardon ima za one zaslužene mirovine, a ove što nisu zaslužene jer će biti silom prilika bačeni u treću financijsku dob nema, računi su suhi ko barut.
 
Milanović je pokušao sakriti sve naše domaće sranje ispred čelične lejdi, gospođe Merkel. Međutim njegovi PR-ovci nisu mogli  drpiti pitanja od gospođe Merkel kako bi naš dični vladar mogao posramiti istu od čelika skrojenu gospođu pa se ukakio ispred nje. Skužio je gospon Zoki da mu je izletilo onako nenadano pa je reko kad kakim onda ću kakiti ispred svi ocrnivši sve Hrvate da on samo simbolično pokazuje kakvo su sranje napravili i još prave ti njegovi Hrvati.
 
Jadna gospođa od čelika već navikla na te jugoistočne susjede, zahvaljuje samom Bogu da ipak između Njemačke i Hrvatske stoji kao bedem Austrija pa se barem taj smrad svekolikog sranja i ne osjeti toliko. Pardonček, zaboravih na Sloveniju i ona se dično postavila izmeđe čelika i sranja. Naviknula je ona na sranja što je napravio Sanader prodavajući maglu okolo da zamagli njemcima oči dok njegove ruke spremaju u duboke džepove. Naviknula je i ona na plačljivu gospođu Kosor, koja je mislila da zna kada treba pustiti suzu. Vjerojatno je pomislila kako se riješila magle i suza kad evo ti ga sad i malog koji ne nosi pelene a još uvijek kaki.
 
A mi, što ćemo mi, ništa, Hrvatska je odlučila na izborima. Od sto hrvata njih 74 su rekli da hoće "pravedno" sranje pa onda neka nam je tako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi