petak, 22. studenoga 2013.

Poštovani i nadasve uvaženi gospodine ministre


Želio bih vam predložiti par stavki koje biste prije svega trebali razmotriti pa zatim i uvrstiti u plan i program za Vašu radnu 2014. godinu.

1) Pošto je ban Nikola Zrinski-Sigetski taj uzvik "Za kralja! - Za dom!" prvi koristio u svrhu motiviranja svojih sigetskih vitezova u otporu prema 100.000 Sulejmanovoh krvnika u pokušaju da obrani hrvatsko sveto tlo, trebalo bi ukloniti sve spomenike i kulturnu baštinu te književa djela koja imaju veze sa tim neotesanim USTAŠOM. Istim povodom molim Vas da napravite svečani doček čitavoj postavi popularne TV serije Sulejman Veličanstveni te im pokažete vašu verziju hrvatske povijesti.

2) Pošto je cijenjeni hrvatski književnik Josip Eugen Tomić prvi spomenuo taj domoljubni pozdrav "Za dom!" u svom romanu čija radnja je smještena u vrijeme poturčene Hrvatske 1756. godine, molio bih da ga također izbišete iz registra Značajnih hrvatskih književnika te da mu se ime zakonom zabrani kao i usklik koji je spominjao.

3) Pošto je ban Josip Jelačić koristio taj isti pogrdni usklik u svojim četama koji je tada doduše glasio "Za dom! - Spremni umrijeti!" a datira u davnu 1848. godinu, molio bih Vas da uklonite njegov nehrvatski spomenik sa glavnoga i poznatoga zagrebačog trga te da se njegovo ime promijeni u "Trg Jugokomunističke pobjede"

4) Pošto je taj isti pogrdni usklik koristio i državi neprijatelj hrvatskoga naroda Ante Starčević 1861. godine, molim Vas da pod hitno spalite sve novčanice od 1000 kuna te se posavjetujete sa svojim stručnim suradnikom gospon Linićem koji tvrdi da to ne bi trebalo uzrokovati veće ekonomske promjene u državi jer sve što se dešava je posljedica prošle zlovlasti.

5) Pošto su taj isti usklik koristile i naredne čete hrvatskih branitelja:
- IX. bojna HOS-a "Rafael vitez Boban"
- Vitezovi
- Satnija HOS-a "Lovac"
- Vod HOS-a "Žigosani"
- 101. Bosansko-brodska HVO brigada
- Vukovi - Vučipolje, 126. brigade HV-a
- Izvidnički vod HV-a "Crni sokolovi" - Čepin
- Jedinica posebne namjene "Kobac", 156. brigade HV-a
molim Vas ministre da ih izbrišete iz registra hrvatskih braniteljate da njihove čete proglasite vrijednima Golog Otoka. Jer kakva je to ministre država gdje su te silne Ustaše ustale da vrijeđaju Vašu struku i intelekt. Veliki pozdrav Vama i Vašem učitelju povijesti od Hrvata iz Hercegovine.

A velikome domoljubu i legendi Šimuniću poruka... PRIKA SVI HRVATI SU UZ TEBE KAO I SVI PALI BANOVI, VELIKANI I ČUVARI HRVATSKOGA RODA KULTURE!!!!!!

S poštovanjem 


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi