nedjelja, 10. ožujka 2013.

Bolje ne imati nego imati


Danas je osvanilo na vijestima kako SDP poziva javno gospodina Jakovčića da bude ministar turizma. 
Kako providno, da i ptice na grani mogu skužiti taj potez.

Cilj je smiriti unutarstranački rat Damira Kajina i Ivana Jakovčića, Kajina za župana a Jakovčića za ministra, kako bi narod rekao Vuk sit , ovce na broju. Drugarski nepotizam nadmašio je i razdoblje Staljinove vladavine i Titove vladavine, kada su drugovi postavljani po podobnosti. Jasno je da ovi novi drugovi nemogu u poslu ništa ali za posao mogu svašta.

Vidi se da gospodin Linić je odavno prevazišao svojim znanjem granicu kada netko treba ići u mirovinu i pustiti mlade ljude da poguraju gospodarski točak. A , ne ,stari olinjali vuk se neda i po principu soc-komunističkog razdoblja udara po narodu kako bi povlašteni drugovi "mogli". Njegove metode vođena financijse politike napuštene su odavno i u najvećim diktatorskim režimima srednje Azije i Afrike. Nije mu dosta što je uništio poduzeća, zacementirao veliku barijeru za investitore. Sada želi uništiti i ono malo obrtnika koji su jedva preživljavali. Kod njega vrijedi ona "prvo država se naplaćuje, onda ako naplatiš rad plati dobavljača i tek onda plati plaću".
Oni prijašnji komunisti (oni prije 1990.g) su donekle brinuli o radnicima, a usput jebavali seljake. Ovi ovdje jebu i radnike i seljake i sve po redu. 

Opet dolazi vrijeme kada je bolje ne imati nego imati, jer ako imaš uzet će ti država i još naplatiti kaznu zbog toga što imaš. 




Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi