petak, 16. studenoga 2012.

Da li je Mesić bolestan ?


Pratim današnju euforiju ovog našeg napaćenog naroda zbog oslobađajuće presude našim generalima. Tako sam i sam cijeli dan pod utjecajem emocija. Cijeli dan mi je onako pozitivan. 
Iskreno rečeno jutros nisam bio toliko optimističan zbog dosadašnje prakse ovog političkog suda. Međutim od kada je oslobađajuća presuda objavljena od strane suca Theodora Merona sve je postalo pozitivnije. Nisam se više ljutio na domaću politiku, na poreze, na režije i kredite.

Vrtim tako na internetu sve moguće znane i neznane portale kako bi pogledao sve pozitivne izjave nabijene emocijama i tako u Jutarnjem naletim na prvu izjavu gospodina Mesića. Onako u rukavicama izjavljuje kako je zadovoljan oslobađajućom presudom ali odmah dodaje kako se Hrvatska mora suočiti s time da pronađe krivca za zločine.

Pa nemogu vjerovati, taj neobrijani uvenuo snob puca od muke zato što je Hrvatska i njena dva visokopozicirana generala oslobođeni krivnje za ratne zločine. Pitam se kako jedan bivši predjsednik može tako da stalno uvlači svoju državu na stranu ratnih zločina. 

Prije sam mislio da taj neobrijani "kiwi" vodi samo njemu znanu borbu protiv Tuđmana, ali sada stvarno dokazuje da mu fali ona njegova juga. Pitam se da li je on stvarno skrenio ili je bolestan.?
Ma sigurno je bolestan, trebao bi posjetiti bolnicu u Vrapču.


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi