ponedjeljak, 24. lipnja 2013.

Radi što hoćeš ali nećeš dok hoćeš


Ova stara poslovica vrijedi za sve ljude koji su "moralno pukli" i propagiraju razno razne gluposti . Tako je prije nekoliko dana objavljeno na razni portalima kako je radijski voditelj Mario Mihaljević "utuvio" sebi u glavu da je svećenik tamo neke crkve iz Amerike. Dobio je on, tako kaže, odobrenje da može vjenčavati ljude i ovake i onakve pa i homoseksualce. Jedini mu je problem jer  niti jedna vlast neć da prizna ova njegova veličanstvena djela.

Svemogući internet omogućio je ovom čovjeku da jednim klikom dobije poruku od boga (pišem malim slovom jer jedino on toga boga pozna) da je uvršten u odabrane, pa mu se sada putem interneta i svih mogućih portala javljaju tamo neki ljudi koji bi htjeli biti vjenčani.

Dovoljno im je samo potvrditi da se vole i eto ti braka.

Nije uvaženi radisjki voditelj rekao da li može sklapati brakove i sa životinjama. Mislim da bi i na tome području trebao tražiti odobrenje jednim klikom jer tolike preljube u životinja nije moguće tolerirati, jer to stvara veliku pomutnju u Linićevom ministarstvu. Ministar Linić je u velikom problemu jer toliko preljuba na "crno" više nemože tolerirati.

Također bi Vlada gospodina Milanovića trebala razmisliti o tome da prime ovog velikodušnog čovjeka u ministarstvo obitelji i socijalne skrbi. Pa, čovjek se skrbi o povećanju broja brakova sklopljenim iz ljubavi.

Gospodin Mihaljević kaže kako mu nije bitno hoće li brak biti priznat u društvu već da je bitan jedino mir koji partneri dobivaju tim činom. – Dovoljno je da me nazovu i doći ću ih oženiti gdje god oni žele i na način koji se njima sviđa. Budući supružnici preda mnom trebaju izgovoriti samo jednu rečenicu: ‘Bit ćemo zajedno dok se volimo i dok smo iskreni jedno prema drugome’ – dodaje.

Stvarno veličanstveno, a mi bi dodali od sada je izuzetno bitno i tko je utisni i tko je upisni.

Ovdje je još jednom potvrđeno da ljudska glupost nije mjerljiva. Biti nenormalan, i izuzetno poremećen je IN u Republici Hrvatskoj.



Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi