nedjelja, 17. veljače 2013.

Zašto se Matija Babić toliko boji crkve


U vjerskom i biblijskom učenju navodi se da se sotona strašno boji istine i pravednosti.  Zato koristi svaki trenutak čovjekove slabosti kako bi mu prikazao trenutak zadovoljstva i takao prikrio životnu realnost. Međutim to zadovoljsvo koje taj rogati ponudi kasnije dobrano naplaćuje. Međutim ako se ta isti čovjek okrene Bogu i zatraži zaštitu isti taj sotona biva ponižen i kao odbačena životinja podvija rep i odlazi na drugo mjesto pokušavajući sijati zlo na drugim individuama.

Tako je i Matija Babić putem svojeg portala index.hr  osjetio se ugrožen od katoličke vjere. Sipa on trnje i udara gromovima po Crkvi. Međutim Crkva je opći pojam za sve vjernike i pripadnike kršćanske vjere. Crkva nije samo građevina i svećenici, Crkva je narod.
Protiv svega se može ali protiv naroda i vjere se nemože.
To znade i sotona pa se odupire koliko može. Kada čovjek molitvom odbacuje i tjera sotonu iz svoga tijela tada se isti taj rogonja brani i nastoji svim silama oduprijeti.
Udara i Matija Babić najvećim uvredama po vjernicima kako bi opravdao "crni" novac koji dobiva od investitora. Parazit koji živi pljuvajići po Hrvatskoj tradiciji i Katoličkoj vjeri i primajući financijsku potporu od sotone.

Jednom sam se iznendaio kada je jedan vjernik rekao da je dobro što imamo index.hr i takve slične njemu. Objasnio mi je da ljudima treba pokazati koliko zlo može biti jako i do kojih granica može ići. To treba biti upozorenje ljudima da poštuju dobrotu i ljubav. Tekstovi koji se objavljuju u index.hr su većinom napadački i uvredljivi prema čovjeku dobre volje, prema hrvatskoj tradiciji i prema obiteljskom životu. Takve osobe je obuzeo sotona i upravlja putem novca s njima. Sigurno je da će jednog dana iste te osobe uvidjeti svoje grijehe i vratiti se pravom ljudskom životu.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi