utorak, 29. listopada 2013.

Hrvatska je na ljestvici uvjeta poslovanja lošija i od Kosova


Ovakav naslov je zasvijetlio na mnogim portalima danas (29.10.2013. godine). Da, da, da,  Hrvatska tone sve dublje i dublje. Uvjeti poslovanja u Lijepoj našoj su gori nego u mnogim afričkim zemljama.

Hrvatska je na ljestvici svjetske banke o uvjetima poslovanja "Doing Business" s 84. mjesta pala na 89. Zemlja koja ima strašno veliki potencijal, velike gospodarske i turističke mogućnosti pada na rang gospodarskog smeća. Zapravo smeće su ljudi koji vode ovu napaćenu zemlju.

Nesposobnost ove komunističko-udbaške elite iz dana u dan dostiže vrhunac. Zapravo možda je bolje reći sposobnost uništavanja svega što valja.

Po nekoj logici i u stavrnoj demokraciji na ovakav poražavajući podatak ministar gospodarstva trebao bi momentalno odstupniti sa svojeg ministarskog položaja.
Nema mogućnosti isprike. Nisu to naslijedili od prethodne vlasti jer je prošlo već dvije godine njihove vladavine, te za ove dvije godine nije pokazan niti jedan postotak napretka.

Postali smo smeće u svakom pogledu.

Niti jedan investitor neće poslati novac u Hrvatsku gdje vlada komunističko-udbaška elika koja mijenja zakone kako se njima hoće. Nema sigurnosti za uloženi novac. Ministar financija se totalno izgubio u svojem poslu. "Dere" po običnom narodu, a bezobrazno bogate pošteđuje. Nema dugoročnih planova, nema niti pokušaja oživljavanja proizvodnje i malog poduzetništva. Samo se uzima, uzima i uzima.

Nažalost je je naša realnost.

Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi