srijeda, 22. svibnja 2013.

Bahatim orlovima podrezana krila



Ekipa mojih prijatelja bila je vesela kada su srušeni korumpirani političari poput Sanadera, međutim zadovoljstvo je neopisivo kada bahati političari poput ovih koje sada gledamo na sceni gube tlo pod nogama ili kako jedan od mojih prijatelja kaže "Orlovima su podrezana krila".

Ne mogu da shvati, kolikom samouvjerenošću Milanović korača političkom scenom. Čovjek se zamjerio svima, čak i svojim najbližim suradnicima, osim Jovanoviću i Liniću.

Najomraženiji građanim Republike Hrvatske Slavko Linić, zatim najgori ministar u  povijesti ministarstava Željko Jovanović te najgori premijer i uopće najgori političar od nastanka bilo kakvog ljudskog političkog djelovanja na ovoj kugli zemaljskoj gospodin (ako ga uopće možemo nazvati gospodinom) Milanović čine trio fantastikus koji premašuje i dostignuća likova iz Alan Forda.

Na ovim svibanjskim izvorima za lokalne moćnike ova trojica uništili su reputaciju svim svojim članovima. 

Linićev doprinos se očitovao u tome što je zavirio duboko u džepove običnih građana, Jovanovićev doprinos je bio u tome što je silom pokušao nametnuti neostvarive zahtjeve homoseksualne manjine. Pokušao je pomoću gospodina koji nije shvatio što je to pedofilija  uvesti neke samo njima znane odrednice. Pod okriljem zdravstvenog odgoja pokušali su izbaciti iz školskog sustava obiteljsku tradiciju i uvesti nešto što i oni ne razumiju.

A Milanovićev doprinos, oh teško je o tome govoriti. Taj čovjek je stvoren da uništava tradiciju, stvoren je da uništava sve što je dobro. Čovjek se izgubio u prostoru i vremenu.

Iako su ovim orlovima podrezana krila mislim da će nastaviti svojim putem jer to su trvdoglavi, netolerantni komunističi i ideološki stvorovi koji nemaju osjećaja za Hrvatstvo. 


Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi