nedjelja, 2. rujna 2012.

Tko sam ja da mi sve bude jasno?




Čitajući razno-razne naslove i na papirnatim medijima i na ovim elektroničkim medijima ništa mi nije jasno.

Nije mi jasno odakle će gospodin Linić namaknuti novac za krpanje proračunskih rupa. Podigao je porez i ništa, objavio je tzv listu srama i opet ništa.
Sada najavljuje porez na imovinu. Da opet će biti u modi da nemaš ništa pa ti ništa i nemogu uzeti kao tamo sedamdesetih i počekom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Bilo je tada moderno neimati ništa i time se ponositi. Sve mi smrdi da drugove vuče nostalgija za "neimanjem ničega i ništa"

Nije mi jasno gdje je ona drugarska pravednost i pravda. Čačić ubije dvoje ljudi, bude proglašen krivim i dobije 20 mjeseci uvjetno. Drugovi iz Nove Gradiške podvale papire kako bi iskamačili kredit, koji je gle čuda namjenski, novac potroše brže bolje, ono namjenski ostane za neka druga vremena. Gospodin Jakovina ministar od poljo-privrede potrči brže bolje u istu tu još uvijek Novu jer postoji još uvijek i Stara Gradiška i obznani kako razdora među drugovima nema, sve cvjeta kao cvijeće u prolječe. Samo mi se čini da je ovo drugarsko cvijeće opalio onaj rani mraz pa se nešto užeglo.

Nije mi jasno kako mlada drugarska nada iz srca Slavonije odleprša u srce Srbije i po povratku, ili je čak još i bio tamo, objavi na svojem facebook-u ili možda i na fejsbuku sliku s iskečenih tri samo njemu ponosna prsta. Pitao sam se, da mu nisu ona druga dva slomljena. Drug Zoki opali malog leptirića izgonom iz društva drugova. Eto ti mali, što nisi usmrtio dvoje ljudi i bio bi nagrađen ministarskim mjestom.

Nije mi jasno
kako gospođica Holly još uvijek ima snage i one političke i one perikom pokrivene moralne, da poduzme kako bi se kaznio novinar Siniša Kovačević koji je objavio one njene sporne el. poruke. Sigurno žena ima u skladu sa svojim izgledom velike magične moći pa se drugovi uplašeni takvim moćima ogradiše od ni krivog ni dužnog novinara.

Nije mi jasno odakle toliko snage glavnom kukurikavcu Radimiru da jebe narod u zdrav mozak. Moguće je da u skadu sa svojim radišnim imenom mora nešto raditi, pa kada već nema što onda može jebati svoga najbližeg. Jebe on sve po redu u Vladi pa tako i ovaj narod kojeg je prevario. Izjavi on danas prvog dana mjeseca Rujna kako će on prvi potpisati peticiju za smanjenje PDV-a na hranu. Pa koga ti to jebeš, ti da potpisuješ peticiju, a ti prvi odlučuješ o tome poreznom zlu.

Evo sada mi je tlak skočio na 500 i stvarno tko sam ja da mi bude sve jasno.

Ma, ja sam onaj "mali" čovjek kojemu treba da bude jasno kako će živjeti u ovoj Lijepoj Našoj.


1 komentar:

  1. Ulaskom u Eu ce biti puno bolje a onom kome ne bude odgovaralo moci ce otici ...
    Knjigovodstvene Usluge Osijek

    OdgovoriIzbriši

Popularni postovi