ponedjeljak, 26. studenoga 2012.

Poruka za Srbe koji svaki dan preko medija vrijeđaju Hrvate



Je li Vam se smučilo kad je podivljala četnička banda marširala kroz Vukovar i pjevala “bit će mesa, klat ćemo Hrvate…”, 
Je li vam se smučilo kad su Srbi bombardirali hrvatske i bosanske gradove, klali po selima, gradovima, logorima, ubijali snajperom po sarajevskim trgovima, ubijali djecu, silovali žene, je li Vam se smučilo kad je Draža Mihailović proglašen nacionalnim herojem, je li Vam se smučilo kad je četnik izglasan za predsjednika Vaše države, 

Tuđmanovi posteri?? 

Pa što onda?? 

Ne živite u zabludi, informirajte se iz više alternativnih medija i doznajte još nečiju istinu. Vjerujem da će Vam se onda itekako smučiti.
Čime su Vas srpski mediji trovali da mi je samo znati i napominjem, 1990. ste vi išli “na more”, a U Kninu su se rušili balvani i ubijali pripadnici MUP-a.

Hrvati su sretni jer su oslobođeni ljudi kojima se smjestilo politički u navodnom “pružanju ruke pomirenja”.
Mrzim rat!!! 

Ali što raditi kad horda podivljalie četničke bagre poduprijeta s legitimnom vojskom nekadašnje države koju Vi toliko volite, uđe u Vaš grad, poruši Vaše kuće, crkve, škole, poubija ljude?!?! U HRVATSKOJ, ne u Beogradu…niti u Kragujevcu, niti u Novom Sadu, niti u Nišu… A cijela hrpa srpskih intelektualaca je podupirala Miloševića i njegovu ideju velike Srbije, i kad je Hrvatska bila u pitanju i Bosna, i Kosovo. 

O čemu Vi pričate?!?!
Gdje ste svi Vi tada bili????? Vaše ruke pomirenja, Vaši intelektualni članci koji SADA govore protiv rata?!?! Što ste onda govorili!? A vidjeli ste što se događa?! Pitam Vas ja svih zajedno..onako, pomirbeno.




Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi